Op WhatsApp meelezen: WhatsActivity

Let op: Deze tool is verouderd en er worden geen updates meer uitgebracht. Gebruik daarom de handleiding Whatsapp hacken voor 2019 en daarna.

Wil jij zien wat een ander op WhatsApp doet en meelezen naar wie wat gestuurd word? Dan wil jij deze nieuwe app so-wie-so hebben! (spoiler: het is gratis, handig én niet echt hacken dus je gaat hem echt wel gebruiken ;-))

Enkele dagen terug verscheen een mysterieuze app genaamd ‘WhatsActivity’ waarmee je de activiteit van WhatsApp accounts kunt bijhouden en monitoren, gemaakt door naar schijnt iemand uit Kroatie (op basis van profielinfo en emailadres, red.).

Het is een softe(re) versie van WhatsApp hacken waar we al eerder over hebben geschreven. Én.. perfect voor ouders om hun kroost in de gaten te houden of voor wantrouwige partners die willen weten waar hun partner (vriend/vriendin) zich mee bezighoud op WhatsApp.

WhatsActivity registreert de activiteit van WhatsApp account, bijvoorbeeld als iemand online komt of een berichtje verstuurt/ontvangt.

Screenshots van WhatsActivity:

WhatsActivity: Tracker voor activiteit van WhatsApp meelezen

Zoals je kunt zien houdt deze tool alle activiteit van de door jou ingestelde accounts bij plus er is een mogelijkheid deze te exporteren (txt bestand via email). Een nieuwe account voeg je simpel toe via de pop-up (screenshot rechts).

Via de filter bovenaan kun je kiezen van welk nummer je de activiteitenlog wilt zien.

Let op: Het systeem bewaard de logs maar 3 dage, daarna worden ze verwijderd. Als je ze later nog wilt inzien is het belangrijk op tijd een export te maken!

WhatsApp meelezen: Is dit ook WhatsApp hacken?

Lastig te beoordelen of het wel of geen vorm van hacken is omdat er vooral van een ping functie gebruik gemaakt wordt voor het meten van de activiteit. Anderzijds kun je de nummers inzien van degene waarmee geappt wordt, dus dat is een privacy puntje. Dit ga ik nog nader onderzoeken en zal dit z.s.m. hier posten.

Als je WhatsApp berichten wilt (mee)lezen is de andere tool op onze website meer geschikt voor je, alhoewel die weer geen activiteit bijhoudt. Je kunt ze natuurlijk ook samen/langs elkaar gebruiken, het downloaden is tenslotte gratis 😉

Bovenstaande informatie is geschreven op basis van de ervaringen van onze redactie. We horen graag ervaringen van gebruikers hoe ze de software gebruiken en of het duidelijk is/goed werkt.