Vraag en Antwoord

Op deze pagina kun je alle veel gestelde vragen met antwoorden terugvinden.

Vraag & antwoord over WhatsApp

Kan ik echt WhatsApp hacken, gratis en voor niets via deze website?

Ja, het downloaden en gebruiken van de WhatsApp Hacker Deluxe 2019 is helemaal gratis in gebruik!

Op welke apparaten werkt de WhatsApp hacker software?

Op dit moment werkt WhatsApp Hacker Deluxe enkel op Windows apparaten. Hieronder vallen Windows XP, Vista, 7, Windows 8(.1) en Windows 10.

Werkt de software anoniem?

Ja de software is op zichzelf anoniem in gebruik. Als je extra anonimiteit wilt is het gebruik van het TOR netwerk of een VPN een mogelijkheid. Hiermee wordt je exacte IP, locatie en andere data verborgen.

Kan ik de software zelf veilig gebruiken?

Alle downloads worden gescand op meerdere veiligheidsrisico’s voor we deze online zetten. Zo kunnen wij jou garanderen dat alles veilig verloopt.

Via Virustotal scannen we de software op meer dan 100 risico’s. Scan ook zelf een download altijd zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Is hacken illegaal?

Officieel wel: Het is een vorm van privacyschending en computervredebreuk. Echter is de kan dat je hiermee gepakt wordt ontzettend klein. Je kunt jezelf altijd extra verbergen met een VPN en/of TOR.

Waarop kan ik de software wel gebruiken?

De WhatsApp Hacker software en programma’s werken succesvol vanaf een Windows pc of Apple Mac computers.

Ondersteunde Windows versie’s: Windows XP, Vista, 7, Windows 8(.1) en Windows 10.

Ondersteunde Mac OSX versie’s: OSX 10.8 Mountain Lion, 10.9 Mavericks, 10.10 Yosemite en 10.11 El Capitan (10.12 Sierra update is in ontwikkeling met leuke nieuwe functies!)

Maakt het uit welke telefoon degene heeft die ik wil hacken?

Nee dit maakt niets uit. Je kunt letterlijk tot 98% van de WhatsApp accounts toegang verkrijgen met de software, ongeacht of je “slachtoffer” een iPhone met iOS, Samsung met Android of een andere telefoon met een ander besturingssysteem heeft. Zo lang ze maar WhatsApp geïnstalleerd hebben (gehad).

Is dit soort software wel veilig voor mijzelf eigenlijk?

Ja, alle genoemde software is 100% veilig voor jou. Voor andere software en programma’s kan ik dat niet met 100% zekerheid zeggen. Scan gerust programma’s met een virusscanner vóórdat je het opent, zo weet je voor jezelf zeker of een programma helemaal veilig is en geen schade kan aanbrengen.