Facebook hacken

1138 mensen raden dit aan.

Het gebeurt je wel eens: Je wachtwoord vergeten, net even dat antwoord vergeten op de beveiligings vraag of je emailadres bestaat niet meer. Daarom wil je Facebook hacken. Of voor iets anders natuurlijk.. 😉

Het leuke is, althans dat vind ik als uber-nerd, dat iedereen het kan. Jij, je moeder en zelfs oma zou het kunnen als ze de basiskennis van computers of apps heeft.

Facebook hacken kan op vele manieren maar de meest makkelijke en snelle manier is om een kant en klare tool te gebruiken, bij voorbaat online. Al die tech nerds zoals ik bouwen dit soort dingen in hun vrije tijd om de maximale kick uit hun kennis en skills te halen.

Ja ik ook 😉

Anyway, back to the point. Via deze pagina krijg krijg je alle informatie en toegang tot de software. Je kunt binnen 5 minuten aan de slag en óók deze software is gratis in gebruik.

Het enige wat je hoeft te doen is het kopieren en plakken van het e-mailadres of de gebruikersnaam van het facebook profiel dat je wilt hacken.

Facebook hacken online

Net als bij Whatsapp hack je ook Facebook in slechts 3 stappen.

Stap 1. Vul de gebruikersnaam of het e-mailadres van het Facebook profiel in

Stap 2. Klik op “Start hacking”

Stap 3. Wacht tot de software klaar is, dit kan tot enkele minuten duren. Hierna verschijnt het wachtwoord.

Hoezo is dit mogelijk eigenlijk? Facebook is toch op en top beveiligd?

Ja, voor 97-99% is Facebook zeker op en top beveiligd. Helaas zijn niet alle lekken uit te bannen en ontstaan er zelfs regelmatig nieuwe wanneer andere gemaakt worden. Ook met nieuwe functies binnen een website of app brengen zich vaak nieuwe lekken mee.

De manier hoe deze software het wachtwoord achterhaald is een methode die al bijna 3 jaar te gebruiken is.